Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de nieuwe maps, wapens en operators in Warzone: Season Two Reloaded

Herladen!

Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War Season Two Reloaded komen deze week uit en voegen de volgende nieuwe features toe aan de game. Let wel op: de nieuwe Warzone update is bijna 60GB groot.

Er komen in totaal drie nieuwe maps: Miami Strike (een herwerking van Miami, nog steeds 6v6), Mansion (een 2v2 en 3v3 map) en Golova (een nieuwe locatie voor Fireteam).

Bekijk op YouTube

Er zijn ook enkele nieuwe modi zoals Multi-Team Hardpoint, waarbij tien squads van vier om meerdere hardpoints tegelijk vechten. Er komen ook nieuwe maps en objecten voor Prop Hunt.

Black Ops Cold War krijgt Gunsmith Customs. Daarmee kun je attachments van wapen blueprints van hetzelfde wapentype mengen.

Exclusief voor Black Ops Cold War wordt de wapenbalans aangepast. Concreet worden de Krig 6, FFAR 1, Groza, Milano 821, KSP 45, LC10, MAC-10, AK-74u, RPG-7, 1911 en Magnum aangepast voor een betere balans.

Er komen twee nieuwe operators die zowel in Black Ops Cold War als Warzone bruikbaar zijn: Terrell Wolf en Karla Rivas. Beide behoren tot de NAVO. Wolf is vanaf het begin van dit seizoen beschikbaar, Rivas wordt in het midden van het seizoen beschikbaar.

Het nieuwe wapen wordt in de loop van het seizoen beschikbaar: de ZRG 20mm sniper rifle. Volgens uitgever Activision is dit wapen bedoeld voor extreem lange afstanden en heeft het een snelle herlaadtijd. Je verkrijgt het door de in-game challenge te voltooien of de Jackpot Sniper bundel te kopen.

Black Ops Cold War Zombies en Outbreak krijgen ook veel nieuwe content.

Read this next