Skip to main content

Dit zijn de nieuwe maps, wapens en operators in Black Ops Cold War: Season 3 Reloaded

Nieuwe speeltjes.

De Call of Duty: Black Ops Cold War Season 3 Reloaded update voegt nieuwe maps, wapens en operators toe aan de game.

Standoff is een nieuwe medium map die oorspronkelijk in Black Ops 2 zat. Ook Duga is een nieuwe map, die eerder dit seizoen beperkt was tot Outbreak.

Rambo (uit de gelijknamige films) en John McClane (uit de Die Hard-reeks) zijn twee nieuwe operators die je in de in-game store kunt kopen. Hun bundels bevatten eveneens unieke weapon blueprints, emblems en calling cards.

Qua wapens komen de baseball bat (een melee wapen) en het AMP63 pistool naar de game.

De Zombies Outbreak modus krijgt een nieuwe main quest en het Orda world event, nieuwe wapens in de mystery box en bepaalde buffs voor wapens.

Twee bestaande modi krijgen een speciale twist die te maken heeft met de nieuwe operators.

Die Hardpoint is een combinatie tussen Hardpoint en Cranked. Als je een Hardpoint verovert, krijg je een 'buff' die je sneller en sterker maakt gedurende 30 seconden. Loopt de timer af, dan ontplof je echter. Je kunt de timer pauzeren en tijd toevoegen door objectives te voltooien en kills te scoren.

Bekijk op YouTube

Rambo's Gun Game is een twist op Gun Game. Wapens zoals de Combat Bow, War Machine, RPG-7, en Death Machine zijn toegevoegd en je kunt een Stimshot gebruiken om in leven te blijven.

Er zijn ook nieuwe Warzone Season 3 Reloaded gebouwen, wapens, operators en killstreaks.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Read this next