Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: dit zijn de Horizon Forbidden West trophies

Verborgen, niet verboden.

De trofeeën die je kunt verdienen in Horizon Forbidden West zijn gelekt via PowerPyx. De game telt 1 Platinum-, 38 gewone en 11 verborgen trofeeën en PowerPyx benadrukt dat er geen moeilijkheidsgraadgerelateerde trofeeën zijn. Het is dus mogelijk om ze allemaal te verzamelen in de makkelijkste modus.

Hoe is Horizon Forbidden West in vergelijking met z'n voorganger Zero Dawn?

Verder bevat de game ook trofeeën met collectibles waarvoor je volgens de website niet al te veel moet afwijken van het verhaal. Daardoor denkt PowerPyx dat je de game niet volledig moet voltooien om de Platinum trophy te behalen. De volledige lijst met trofeeën vind je hier.

In gelijkaardig nieuws ontdek je dat er in mei een Horizon Forbidden West Tallneck Lego-set uitkomt. Wie graag meer wil weten over de bovenstaande game, klikt best eens door naar Randolf zijn Horizon Forbidden West review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties