Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de Halo Infinite pc-features

Master-lijke opties.

Ontwikkelaar 343 Industries neemt een maand voor de release van Halo Infinite de tijd om de features van de pc-versie toe te lichten. De ontwikkelaar benadrukt daarbij dat dit niet zomaar een port van de game is.

Het filmpje zelf duurt bijna 10 minuten. Daarin onthult 343 dat de pc-versie van Halo Infinite een minimaal en maximaal in te stellen FPS-limiet heeft, dat ultrawide schermen ondersteuning krijgen, dat er triple key bindings zijn, de latency van de muis erg laag is en dat je kunt kiezen welke prestaties de game levert.

Bekijk op YouTube

Verder herhaalt de ontwikkelaar nogmaals dat Halo Infinite cross-save en crossplay tussen de pc- en console-versies van de game krijgt. Pc-gebruikers kunnen hun computer ook gebruiken als LAN-server voor zowel gebruikers op pc en als console. Daarnaast is er ook integratie met Xbox Live en kun je het social system van de game verbinden met Discord en Steam op de pc.

Als laatste onthult 343 Industries dat hij samen met hardwarefabrikant AMD de AMD Radeon RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition graphics card uitbrengt. Die grafische kaart wordt niet verkocht bij verkooppunten. Wie vanaf 26 oktober een AMD Radeon- of AMD Ryzen-product koopt, krijgt daarn ook gratis een code voor een Xbox Game Pass-lidmaatschap van 1 maand bij.

Verder waarschuwt 343 Industries voor Halo Infinite spoilers en onthult hij dat Halo Infinite op 8 december 2021 uitkomt.

Read this next