Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor november

En alles is ook speelbaar op de Xbox Series X en S!

Microsoft heeft de gratis Games with Gold voor de maand november bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox One (X) of Xbox 360 kunnen volgende maand met onderstaande games aan de slag. Alle titels zijn bovendien ook speelbaar op de Xbox Series X en S.

  • Aragami: Shadow Edition (Xbox One)
  • Swimsanity (Xbox One)
  • Lego Indiana Jones (Xbox 360, Xbox One)
  • Full Spectrum Warrior (Oorspronkelijke Xbox-game, speelbaar op Xbox One)

Aragami: Shadow Edition is de gehele maand november gratis te downloaden. Full Spectrum Warrior is van 1 tot en met 15 november verkrijgbaar, terwijl Lego Indiana Jones van 16 tot en met 30 november beschikbaar is. Swimsanity is ook vanaf 16 november speelbaar en blijft tot en met 15 december gratis.

Wie de Xbox Games with Gold voor de maand oktober niet heeft gedownload, doet dat best zo snel mogelijk. Momenteel is onder andere Maid of Sker gratis beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties