Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in mei

Virtueel bouwen en verbouwen.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand mei bekendgemaakt. Volgende maand zijn Cities: Skylines en Farming Simulator 19 gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

In Cities: Skylines laat je de architect in jezelf los en bouw je jouw droomstad. Dat wordt geen gemakkelijke opgave, want om je ecosysteem draaiende te houden moet je je burgers tevreden houden en je industrie continu laten groeien.

Bekijk op YouTube

Ben je liever op de boerenbuiten, dan is Farming Simulator 19 misschien meer iets voor jou. In die game verbouw je gewassen, doe je aan veeteelt, rij je op je paarden en kruip je achter het stuur van meer dan driehonderd unieke landbouwvoertuigen.

Beide games kun je vanaf dinsdag 5 mei gratis downloaden. Ze blijven beschikbaar tot en met maandag 1 juni. Momenteel kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand april binnenhalen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cities: Skylines

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Farming Simulator 19

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties