Skip to main content

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in maart

Kolossen leggen het loodje.

Shadow of the Colossus en Sonic Forces zijn de gratis PlayStation Plus-games voor de maand maart. Dat bevestigt Sony nadat de games eerder lekten via een Poolse website.

Hoe ver zou jij gaan om een dierbare terug tot leven te wekken? De protagonist in Shadow of the Colossus reist om die reden alvast naar het land der kolossen. Die wezens bezitten immers de gave om de doden terug tot leven te wekken. Je krijgt als speler dan ook de taak om een aantal van die reuzen om te leggen.

Bekijk op YouTube

In Sonic Forces slaagt de kwaadaardige Dr. Eggman er met behulp van de mysterieuze en krachtige antagonist Infinite dan weer in om een groot deel van de wereld te veroveren. Jij krijgt de opdracht om samen met Sonic een leger te bouwen en de wereld te bevrijden uit de greep van Dr. Eggman. Tijdens je speelsessies ontwerp je je eigen personage met gepersonaliseerde gadgets. Als Modern Sonic versla je hordes vijanden, terwijl je met Classic Sonic van het ene naar het andere gevaarlijke platform springt.

Beide games zijn vanaf dinsdag 3 maart gratis te downloaden en blijven beschikbaar tot en met 6 april. Tot die tijd kun je nog steeds de PlayStation Plus games voor de maand februari downloaden.

Artikel geschreven door Glenn Nouws.

Read this next