Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in juni

Knappe line-up.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand juni bekendgemaakt. Deze maand zijn Sonic Mania en Borderlands: The Handsome Collection gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

Sonic Mania is gemaakt door een team van doorwinterde Sonic-fans en brengt de serie terug naar de gloriedagen van weleer. Onze Sonic Mania review vind je op de site. Borderlands: The Handsome Collection bevat dan weer zowel Borderlands 2 als Borderlands: The Pre-Sequel en is dus de ideale voorbereiding op Borderlands 3.

Na een matige maand mei maakt Sony deze keer opnieuw indruk met twee topgames. De games zijn beschikbaar vanaf 4 juni. Tot dan kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand mei downloaden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties