Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in juli

Gelukkige verjaardag, PlayStation Plus!

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand april bekendgemaakt. Omdat de abonnementsdienst volgende maand tien jaar bestaat, kun je deze maand drie in plaats van twee gratis games downloaden. Vanaf 7 juli kun je met NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider en Erica aan de slag.

NBA 2K20 kwam vorige zomer uit en is intussen al de eenentwintigste game in de serie. Het is bovendien de eerste game waarin alle twaalf teams uit de WNBA speelbaar zijn, al haalde NBA 2K20 vorig jaar vooral de pers door zijn veelvuldig gebruik van loot boxes en gokmechanismen.

Rise of the Tomb Raider is de tweede game in de de meest recente Lara Croft-trilogie. De game haalt heel wat ideeën bij grote broer Uncharted, en weet die serie bij momenten zelfs te overklassen. Op de site vind je onze Rise of the Tomb Raider review.

Erica is ten slotte een interactieve film vergelijkbaar met Black Mirror: Bandersnatch. Carl was destijds danig onder de indruk. In zijn Erica review lees je hoe Sony slaagt waar Netflix faalde om je met die interactiviteit te betrekken in het verhaal.

Om de tiende verjaardag van PlayStation Plus te vieren, brengt Sony later deze week ook een nieuw PS4-thema uit dat tijdelijk beschikbaar is. Heb je nog geen abonnement? Dan kun je komend weekend de online multiplayermogelijkheden van PlayStation Plus gratis uitproberen.

Alle games kun je vanaf dinsdag 7 juli gratis downloaden en blijven beschikbaar tot en met dinsdag 3 augustus. Momenteel kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand juni downloaden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Erica

PS4, PC

NBA 2K20

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

See 1 more

Rise of the Tomb Raider

PS4, Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties