Skip to main content

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in januari

Drie voor de prijs van twee.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand januari bekendgemaakt. Vanaf 5 januari kunnen PlayStation 4-eigenaars aan de slag met Shadow of the Tomb Raider en Greedfall. heb je intussen al een PlayStation 5? Dan kun je ook Maneater uitproberen. Alle games blijven beschikbaar tot 2 februari.

Shadow of the Tomb Raider is de afsluiter van de meest recente Lara Croft-trilogie. Hoewel de game niet het niveau van voorganger Rise of the Tomb Raider haalde, blijft het nog steeds een oerdegelijke actiegame. Ons verdict lees je in de Shadow of the Tomb Raider review.

Ook RPG Greedfall is een meer dan degelijke game. In zijn Greedfall review labelde onze Maarten de game destijds als een 'ruwe diamant'. Alleen al het sterke verhaal en de interessante personages maken de game de moeite waard.

Maneater is ongetwijfeld de meest unieke game in het rijtje. In deze single player, open world action RPG (door de ontwikkelaar afgekort als ShaRkPG) ben je zelf de haai die de omgeving onveilig maakt. Door de juiste resources te vinden, groei je uit tot afschrikwekkend beest.

Tot 4 januari kun je ook nog de PlayStation Plus games van december downloaden. Momenteel zijn Just Cause 4, Rocket Arena en Worms Rumble gratis beschikbaar.

Read this next