Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in februari

Schokgolf.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand februari bekendgemaakt. Volgende maand zijn BioShock: The Collection en The Sims 4 gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft. Wie een PlayStation VR headset bezit, kan bovendien ook aan de slag met Firewall Zero Hour.

De Bioshock-bundel bevat alle drie games in de serie. De games kregen bovendien een grafische update voor de PlayStation 4. In de twee eerste games verken je de mysterieuze onderwaterstad Rapture. BioShock Infinite brengt je dan weer naar het wondermooie Colombia.

The Sims 4 geeft je zoals steeds de mogelijkheid of je Sims te assisteren in het uitbouwen van een comfortabel leven, maar laat je eveneens toe om hen aan de meest gruwelijke uitdagingen te onderwerpen. Firewall Zero Hour is ten slotte een tactische multiplayer shooter die enkel in VR is te spelen.

Alle drie de games kun je vanaf dinsdag 4 februari gratis downloaden, en blijven beschikbaar tot en met 2 maart. Momenteel kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand januari downloaden. Onder andere Uncharted: The Nathan Drake Collection is momenteel gratis beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties