Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in augustus

Zinvol geweld.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf 28 juli kun je aan de slag met Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Op 4 augustus komt daar ook Fall Guys: Ultimate Knockout bij.

Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered is een herwerkte versie van de blockbuster uit 2009. Hoewel de remaster weinig of niets toevoegt aan het origineel, blijft de campaign meer dan de moeite om eens te spelen. Ons oordeel lees je in de Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered review van Carl.

Fall Guys: Ultimate Knockout is dan weer een multiplayer partygame voor 60 spelers. De game komt op 4 augustus uit, dus PlayStation Plus-abonnees kunnen vanaf de release de game uitproberen. De bèta-versie van de game is momenteel alvast een hit op Twitch.

Tot dinsdag 4 augustus kun je ook nog de PlayStation Plus games van juli downloaden. Momenteel zijn NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider en Erica gratis beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties