Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in april

Zombies.

Sony heeft de PlayStation Plus games voor de maand april bekendgemaakt. Vanaf 6 april tot en met 3 mei krijg je de mogelijkheid om Oddworld: Soulstorm, Days Gone en Zombie Army 4: Dead War kosteloos te downloaden.

Oddworld: Soulstorm is exclusief voor PlayStation 5-bezitters beschikbaar en draait volledig om het nieuwe avontuur van Abe. Soulstorm is een direct vervolg op Oddworld: New 'N' Tasty en focust wederom op stealth- en puzzelsecties.

Days Gone is een postapocalyptische survivalgame over Deacon St. John en zijn stalen ros in een levende wereld met dodelijke Freakers. Lees voor meer informatie onze Days Gone review.

Tot slot is er Zombie Army 4: Dead War waarin je het opneemt tegen honderden zombies ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Ontwikkelaar Rebellion brengt nog regelmatig updates voor de game uit.

Tot en met 5 april heb je nog de mogelijkheid om de PlayStation Plus games van maart te downloaden. Momenteel zijn dat Final Fantasy 7 Remake, Maquette (PS5), Remnant: From the Ashes en Farpoint (PSVR).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Days Gone

PS4, PC

Oddworld: Soulstorm

PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 1 more

Zombie Army 4: Dead War

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties