Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in april

Twee goede redenen om in uw kot te blijven.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand april bekendgemaakt. Volgende maand zijn Uncharted 4: A Thief's End en Dirt Rally 2.0 gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

Uncharted 4: A Thief's End is het slotstuk van de serie en haal alles uit de kast om Nathan Drake het afscheid te gunnen dat hij verdient. De game overklast zijn voorgangers op zowat elk vlak, zoals je leest in Carls Uncharted 4: A Thief's End review.

Ook Dirt Rally 2.0 is een sequel in een voor velen legendarische reeks en haalt jou en je wagen opnieuw door het stof. De game is een uitstekende om tijdens de lockdown toch wat van de buitenlucht te genieten, al was Carl niet helemaal overtuigd in zijn Dirt Rally 2.0 review.

Beide games kun je vanaf dinsdag 7 april gratis downloaden, en blijven beschikbaar tot en met dinsdag 5 mei. Momenteel kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand maart downloaden. Vooral Shadow of the Colossus is een absolute aanrader.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Dirt Rally 2.0

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties