Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis Nintendo Switch Online games in maart

Engeltjes en eilanden.

Nintendo onthult de gratis games die deze maand worden toegevoegd aan het Nintendo Switch Online-aanbod. Vanaf 13 maart zijn daar de volgende twee NES-titels te vinden:

  • Kid Icarus
  • StarTropics

Kid Icarus is de eerste game met de engel Pit in de hoofdrol, ook bekend uit de Super Smash Bros.-games. De platformgame beweegt zich niet van links naar rechts, maar je klimt juist telkens hoger om uiteindelijk de godin Palutena te redden. Ook zij is inmiddels een Super Smash Bros.-personage.

StarTropics is een actie-RPG in de stijl van The Legend of Zelda. Uniek destijds was dat de game werd verpakt met een brief. Door die in water odner te dompelen, kwam een geheime code tevoorschijn. Je vindt die code in de downloadbare editie van StarTropics in de bijbehorende digitale handleiding.

Wil je meer over het aanbod van NES-games, prijs en andere features van Nintendo's online service weten? Lees dan ons handige Nintendo Switch Online overzicht.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties