Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-systeemvereisten

Moderne vereisten.

Ontwikkelaar Beenox, die mee instaat voor de ontwikkeling van de pc-versie van Call of Duty: Modern Warfare 2, onthult alle systeemvereisten voor de pc port van de game.

De systeemvereisten zijn onderverdeeld in de categorieën minimaal, aanbevolen, competitief en Ultra 4K. Zo moet je minimaal beschikken over een Intel Core I3-6100 of AMD Ryzen 3 1200-processor, 8 GB RAM en een NVIDIA GeForce GTX 960- of AMD Radeon RX 470-videokaart.

Alle systeemverseisten voor de pc-versie van Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022).

Voor Ultra 4K heb je dan weer een Intel Core I9-9900K of AMD RYZEN 9 3900X-processor, 16 GB RAM en een NVIDIA GeForce RTX 3080- of AMD Radeon RX 6800 XT-videokaart nodig. Wie dat allemaal heeft, speelt de game in een 4K-resolutie aan 60 of 120 fps.

Ontwikkelaar Infinity Ward laat ook weten dat wie een een pre-order voor de digitale versie plaatste, de volledige game nu al kan pre-loaden. Daarnaast krijg je dankzij een COD: Modern Warfare 2 pre-order vanaf 20 oktober om 19:00 uur al toegang tot de campaign.

Cover image for YouTube videoMWII PC Trailer | Call of Duty: Modern Warfare II

Activision bevestigde eerder ook dat je voor de consoleversie van Modern Warfare 2 geen telefoonnummer moet opgeven en dat de pc-versie van Modern Warfare 2 meer dan 500 aanpassingsopties bevat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties