Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de aangekondigde games voor PlayStation VR

Verschillende genres om helemaal in op te gaan.

Met de aankondiging van PlayStation VR zijn er ook nieuwe games van verschillende ontwikkelaars aangekondigd.

Supermassive Games werkt momenteel aan Tumble VR, een puzzelgame gebaseerd op physics waarin je steeds moeilijkere taken moet voltooien, zoals het bouwen van een toren. De game maakt gebruik van Social Screen, waardoor een tweede speler zonder headset kan meedoen.

Naast Tumble VR werkt de ontwikkelaar ook aan Until Dawn: Rush of Blood, een standalone game gebaseerd op Until Dawn.

SCEE London werkt ondertussen aan PlayStation VR Worlds. Dat is een collectie van vijf Virtual Reality-ervaringen, die al eerder tijdens evenementen zijn getoond.

In The London Heist beroof je een bank en ervaar je een achtervolging op de snelweg, waar je al schietend van weg probeert te komen. Into The Deep laat je in een kooi afdalen, diep onder de zeespiegel.

Met VR Luge ervaar je hoe het is om al rodelend door drukke straten te racen, terwijl je auto's ontwijkt en onder trucks schiet. Danger Ball is dan weer een futuristische balsport waar je verschillende abilities tot je beschikking hebt.

De vijfde ervaring heet Scavenger's Odyssey, waarin je een ruimteschip bestuurt op zoek naar buitenaardse schatten. Er is nog geen releasedatum bekend voor PlayStation VR Worlds.

Nog vragen over de verschillende virtual reality brillen? Klik dan door naar: Virtual Reality - Overzicht van alle VR-brillen.

Er worden momenteel 50 titels ontwikkeld voor PlayStation VR, waaronder EVE: Valkyrie, Rez, Star Wars Battlefront en Battlezone VR. De releasedatum en prijs van PlayStation VR zijn gisteren bekendgemaakt.


Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties