Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit verandert er in Fornite Chapter 3 Season 3

Vreemde vibe.

Epic Games onthult alle features van Fortnite Chapter 3 Season 3 in een persbericht op zijn website. Bij de onthulling horen ook twee trailers die meer tonen over Reality Falls en de nieuwe features van Fortnite Chapter 3 Season 3.

Tijdens dit seizoen trekken spelers naar Reality Falls, een dichtbegroeid paddestoelenbos met paarse bomen en de gigantische Reality Tree in het midden. Die laatste verspreidt gedurende het gehele seizoen Reality Seed Pods. Daarmee kun je Reality Seeds planten en Reality Saplings laten groeien. Saplings kun je in verschillende wedstrijden op dezelfde plek oogsten om meerdere keren Mystic loot te ontgrendelen.

Verder zijn de hamsterbalachtige Ballers met een zuignap terug. Deze keer beschikken die over meer health, kun je ze op wateropvlakken gebruiken en gebruiken ze een battery charge. De Ballers zijn ook te gebruiken als karretjes voor de Screwballer-rollercoaster. Daarnaast kunnen spelers zich nu ook voortbewegen en aanvallen uitvoeren op de rug van een wolf of everzwijn.

Fortnite Chapter 3 Season 3 introduceert ook nieuwe wapens. Zo krijg je bij de release toegang tot de Two-Shot Shotgun, het Designated Marksman Rifle (DMR) snipergeweer en de snelvurende Hammer Assault Rifle.

Cover image for YouTube videoFortnite Chapter 3 Season 3 Gameplay Trailer

Er zijn ook heel wat wapens van vorig seizoen die nu terugkeren, zoals het Sidearm Pistol, Revolver, Stinger SMG, Heavy Sniper Rifle, Firefly Jar, Harpoon Gun, Cow Catcher en Repair Tool.

Tijdens wedstrijden kun je storm sickness oplopen waardoor je health verliest. Je geneest meteen als je de storm verlaat. Wie de storm echter terug ingaat, vervalt onmiddelijk. Het is nu ook mogelijk om langer te sliden zonder snelheid te verliezen.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties