Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit staat ons nog te wachten in Modern Warfare en Warzone Season 5

Roadmap met huidige en toekomstige features.

Via Twitter onthult Activision de Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 5 Roadmap. Die toont welke features er later dit seizoen nog zitten aan te komen

De meeste nieuwe features zitten al bij de release van Season 5 in de game. Het betreft onder andere vier nieuwe maps, de opening van het stadium en een rijdende trein in Warzone, de nieuwe operator Lerch en twee nieuwe wapens.

Daar stopt het echter niet, want tijdens het seizoen komen daar nog de Barebones, Ground War Reinforce en King Slayer (Warzone) mode bij. Daarnaast krijg je in de toekomst ook toegang tot de tweede nieuwe operator Velikan en twee extra wapens. Een van die wapens is de Dual Kodachis. Het tweede wapen is voorlopig nog niet onthuld.

In ander Call of Duty-nieuws ontdekte je eerder dat Call of Duty: Warzone Season 5 start met een Mini Royale mode en kreeg je in de Modern Warfare en Warzone Season 5 trailer een voorsmaakje van de opening van het stadium en trein.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties