Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit najaar nieuwe bèta Battlefield Hardline

Dit keer voor alle platformen waarop de game uitkomt.

Dit najaar komt een nieuwe bèta uit voor Battlefield Hardline. Dit maakt Visceral Games-directeur Steve Papoutsis bekend.

"Als je niet de kans hebt gehad de Battlefield Hardline bèta te spelen, maak je dan geen zorgen", zegt Papoutsis op de Battlefield blog. "Je kunt op ons rekenen aangezien we dit najaar nog een bèta lanceren op alle platformen [waarop de game uitkomt]."

Verder is te lezen dat de ontwikkelaar bewust tijdens de E3-beurs van 2014 al een bèta heeft gelanceerd, zodat het de feedback van spelers ruim voor de uiteindelijke lancering kan verwerken. In de komende maanden geeft Visceral Games meer details prijs over zowel de singleplayer- als multiplayermodus van de shooter.

De eerste bèta van Battlefield Hardline was van 9 tot en met 26 juni alleen speelbaar op de pc en PlayStation 4. De volgende bèta is naast deze twee platformen ook beschikbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Xbox One.

De nieuwe bèta vindt dit najaar plaats, maar een precieze datum ontbreekt vooralsnog. Battlefield Hardline ligt vanaf 21 oktober in de winkels.

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties