Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit mag je het komende jaar verwachten van Total War: Warhammer 3

Later volgt er nog meer.

Total War: Warhammer 3
Image credit: Creative Assembly

Ontwikkelaar Creative Assembly heeft een nieuwe Total War: Warhammer 3 DLC roadmap voor de komende 12 maanden uit de doeken gedaan.

Komende zomer komt de vierde DLC Shadow of Change uit. Het verhaal van de uitbreiding draait rond de rassen Tzeentch, Cathay en Kislev en voegt onder andere drie aanvullende Legendary Lords, een nieuwe Legendary Hero en extra eenheden toe aan de game.

Total War: Warhammer 3 roadmap

In de winter van 2023 verschijnt Thrones of Decay. Die uitbreiding staat volledig in het teken van de Nurgle, de Empire en de Dwarfs. De DLC bevat een nieuwe campaign, een Legendary Hero, nieuwe eenheden en extra perks.

Tijdens de lente van 2024 komt er nog een voorlopig onbekende uitbreiding. Tussendoor komen er ook nog een aantal bug fixes, gameplay updates en meer voor Total War: Warhammer 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Total War: Warhammer III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties