Skip to main content

Dit is wat er allemaal nieuw is in Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 2

Met nieuwe Warzone points of interest.

Activision heeft getoond welke nieuwe content er allemaal naar Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 2 komt.

Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 2 start op 25 februari. Er komen vier nieuwe operators, zes nieuwe wapens, een nieuwe Zombie Mode genaamd 'Outbreak', vier nieuwe multiplayer maps, nieuwe multiplayer modes, nieuwe prestige levels en nieuwe Warzone points of interest.

Activision bracht ook een trailer uit die je hieronder kan bekijken:

Bekijk op YouTube

De vier nieuwe operators zijn Naga (Warsaw Pact), Samanta Maxis (NATO), Terrel Wolf (Nato) en Karla Rivas (NATO). Naga zal in de eerste week van Season 2 speelbaar worden. De rest komen pas later in het seizoen en zijn premium DLC. Te betalen dus.

Ook zijn er zes nieuwe wapens: de FARA 83 assault Rifle (Tier 15 van de Season Two Battle Pass); de LC10 SMG (Tier 31); de Machete (komt later in het seizoen), de E-Tool wat een soort schop is (komt later in het seizoen), de R1 Shadowhunter kruisboog (komt later in het seizoen); en als laatste de ZRG 20mm sniper (komt ook later in het seizoen).

De Machete, E-Tool, R1 Shadowhunter en ZRG 20mm kan je krijgen door bepaalde challenges uit te voeren, of je kan de blueprint kopen.

Outbreak is een nieuwe Zombie Mode en wordt omschreven als het nieuwe hoofdstuk in het verhaal over Dark Aether. Tot vier spelers kunnen samenwerken op een grote map in de Ural Mountains. Je kan overigens ook met voertuigen rondrijden. Activision beschrijft het als volgt:

"Outbreak zet het Dark Aether verhaal voort en vindt plaats op een enorm speelveld in de Ural Mountains. Deze wereld zit vol nieuwe vijanden, team objectives, beloningen en intel die je kan ontdekken te voet, in voertuigen of door jump pads te gebruiken. Of je nu elite vijanden opspoort met een sateliet, een Rover begeleid die interdimensionele poorten opspoort of jezelf gewoon verdedigd tegen een horde zombies, de agenten van Requiem zullen al hun onderzoek moeten afwerken voor ze kunnen vertrekken. Of ze kunnen de Dark Aether portal instappen om een nieuwe regio te ontdekken met nog meer beloningen."

De vier nieuwe multiplayer maps zijn Apocalypse (6v6) in de Lao jungle, Golova (Fireteam) op de Ural Plains, Mansion (2v2, 3v3) wat de Hefe Mansion is uit de End of the Line missie van de singleplayer in Havana, Cuba en als laatste Miami Strike (6v6).

Miami Strike is een herwerkte versie van de originele Miami map. Deze is nu iets kleiner en speelt zich overdag af wat de meeste klachten van spelers over deze map zou moeten oplossen.

Nieuwe aangekondigde multiplayer modes zijn Gun Game, Stockpile, en Hardpoint multi-team. Stockpile is een mix tussen Kill Confirmed en Hardpoint voor twee teams van zes spelers. Hardpoint multi-team laat tien squads van vier spelers het tegen elkaar uitvechten op één van de grootste maps van Black Ops Cold War.

Ook Warzone krijgt wat nieuws. Verdansk krijgt verschillende nieuwe points of interests die je kan gaan ontdekken en die het verhaal van Warzone verder zetten.

Zo wordt er opnieuw melding gemaakt van de Vodianoy, de grote cargo tanker die spelers al konden zien bij de kust van Rebirth Island. Dit schip werd vermist op zee maar vaart nu richting de haven van Verdansk. Volgens de game bevat dit schip mysterieuze cargo en kan de crew niet gecontacteerd worden.

Daarnaast gaan spelers waarschijnlijk ook ondergronds kunnen gaan in Verdansk, al wou Activision daar nog geen details over kwijt. Zonder twijfel zullen er al snel hints te vinden zijn in Warzone wanneer Season 2 eenmaal begonnen is.

Black Ops Cold War en Warzone Season 2 gaat live op 25 februari, tussen 6 en 8u 's morgens.

Read this next