Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit is de Cyberpunk 2077 map

Dag en nacht verschil met The Witcher 3.

We weten eindelijk hoe de map van Cyberpunk 2077 eruitziet. Op het internet circuleert momenteel een foto van de map die je bij de fysieke versie van de game wordt geleverd. Op de map zijn het centrum van Night City en de verschillende buitenwijken te zien.

Ontwikkelaar CD Projekt Red maakte eerder al bekend dat de wereld van Cyberpunk 2077 kleiner is dan die van The Witcher 3. Dat betekent echter niet dat je snel klaar bent, want er zijn ook heel wat binnenlocaties om te verkennen.

In elk geval is het nu niet lang meer wachten om Night City te verkennen, Cyberpunk 2077 komt op 19 november uit. Intussen weten we al dat de Cyberpunk 2077 campaign geen microtransacties bevat en dat Cyberpunk 2077 uit te spelen is zonder de main quest te voltooien.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties