Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Disney maakt game rond Tron Legacy-film

Hopelijk kan het de legende evenaren.

Het laatste spel rond Tron lijkt wel volledig van de aardbodem verdwenen te zijn, terwijl we te maken hadden met een meer dan degelijke game. Neen, ik heb het niet over de in 1983 uitgebrachte arcadekast, maar over Tron 2.0, een first person shooter binnen het legendarische, wild fluorescerende universum van de gelijknamige film.

Aan het einde van 2010 zal Disney een gloednieuwe bioscoopprent uitbrengen die de serie weer nieuw leven moet inblazen. Onder de noemer 'Tron Legacy' zullen acteurs als Jeff Bridges en John Hurt onder het wakende oog van Steven Lisberger gestalte geven aan de personages. Belangrijker dan dit alles is echter dat de producer van de film op de voorbije Comic-Con opeens bevestigde dat Disney Interactive ook werkt aan een nieuwe Tron videogame.

Wat we precies van het spel mogen verwachten blijft voorlopig nog een mysterie. Disney Interactive heeft zelf nog geen officiële aankondiging gedaan rond de Tron Legacy game, maar dat zal naar alle waarschijnlijk niet lang meer duren. In de tussentijd kwijlen we rustig verder bij het zien van de eerste trailer van de aankomende film.

Getagged als

Reacties