Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Disney licht toekomst Disney Infinity toe

Disney Finite.

Disney heeft in een e-mail toegelicht wat er in de toekomst gaat gebeuren met Disney Infinity. Het bedrijf heeft een schema gemaakt.

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om in-game aankopen te doen in de pc- en mobiele versies van Disney Infinity 2.0. Je kunt nog wel aankopen doen in de pc-versie van Disney Infinity 3.0.

Vanaf 30 september kun je niet langer inloggen op de servers van de pc- en mobiele versies van de game, met uitzondering van de Steam-versie. De game wordt op deze dag verwijderd van de App Stores op alle mobiele platforms.

Op dezelfde dag is het niet meer mogelijk om Toy Box-creaties te uploaden. Downloaden is alleen nog maar mogelijk op de consoles, Apple TV en de Windows 8/10 Store-versie.

Vanaf 3 januari 2017 kunnen er geen in-game aankopen gedaan worden in de pc-versie van Disney Infinity 3.0, en vanaf 3 maart 2017 zijn alle online functionaliteiten en communityfuncties offline gehaald. Hier lees je de Disney Infinity 3.0 review.

Bekijk op YouTube

Disney benadrukt dat de consoleversies van Disney Infinity normaal blijven werken, met uitzondering van de onlinefuncties.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Disney Infinity

iOS, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, Nintendo Wii, PC, Nintendo 3DS

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

See 2 more
Awaiting cover image

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.
Reacties