Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Disney Infinity: Marvel Super Heroes heeft releasedatum

Game krijgt ook aparte Guardians of the Galaxy speelset.

De releasedatum van Disney Infinity: Marvel Super Heroes in Noord-Amerika ligt vast op 23 september. De game komt waarschijnlijk op 26 september in Europa uit.

De game krijgt ook een apart koopbare Guardians of the Galaxy speelset. Die speelset valt te gebruiken in de Toy Box 2.0 modus. Wie een pre-order plaatst voor de game, krijgt ook een extra figuurtje van Marvel om mee te spelen.

Het startpakket van de game bevat de disc van de game, een basis om de figuren op te laten rusten, de speelset van The Avengers, de beeldjes van Iron Man, Thor en Black Widow en twee Toy Box games. Die Toy Box games bevatten een tower-defense game en een zogenaamde dungeon crawler met willekeurig aangemaakte omgevingen.

Alle personages en Power Discs van de vorig speelset zijn speelbaar in Disney Infinity: Marvel Super Heroes. De basis van de Xbox 360-versie is wel niet compatibel met de Xbox One-versie van Disney Infinity: Marvel Super Heroes. Bij de PlayStation 3- en PlayStation 4-versies werkt deze functie wel.

Over de auteur

Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties