Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Disney Infinity 3.0 krijgt Marvel Battlegrounds Play Set

Met vier man speelbaar.

Disney Interactive onthult Marvel Battlegrounds, een nieuwe Play Set voor Disney Infinity 3.0. Normaliter speel je Play Sets met hooguit twee man, maar dit keer is er voor het eerst ondersteuning voor vier spelers.

In de campaign speel je als bekende Marvel-superhelden en schurken, zoals Spider-Man, Venom, The Hulk en de Guardians of the Galaxy. De Play Set is vrij te spelen door nieuwe figuurtjes op de Infinity Base te plaatsen, die de komende maanden worden onthuld.

Alle Disney Infinity 2.0 figuren zijn compatible met Marvel Battlegrounds. Er komt ook een nieuwe van Captain America uit. De release valt samen met de actiefilm Captain America: Civil War, in maart 2016.

Lees in onze Disney Infinity 3.0 guide hoe de toys-to-life game precies werkt en welke figuren er voor uit zijn. Daarnaast lees je op Eurogamer Benelux ook de Disney Infinity 3.0 review van Dirk.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties