Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes aangekondigd

Iron Man, Thor en Black Widow in starterspakket.

Disney werkt aan een vervolg op Disney Infinitiy en kondigt zodoende Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes aan. De game lanceert in de herfst voor iOS-apparaten, pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, Xbox One.

Net zoals in de Skylanders-reeks dien je fysieke speelfiguurtjes te kopen die je op een bijgeleverd paneel (de Infinity Base) plaatst. Op die manier worden de karakters speelbaar in de game. Bij het starterpakket zitten Iron Man, Thor en Black Widow inbegrepen.

In totaal komen er twintig nieuwe figuurtjes op de markt, waaronder personages uit The Avengers, The Guardians of the Galaxy en The Amazing Spider-Man. De Infinity Base van de PlayStation 3 is te gebruiken bij de PlayStation 4 versie. Op de Xbox One is echter niet de Infinity Base van de Xbox 360-versie te gebruiken. Voor deze versie is dus de aanschaf van een nieuw starterpakket nodig.

In Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes is de Toy Box modus tevens aangepast, zodat je hiermee sneller levels bouwt dan voorheen. Volgens Disney spenderen Infinity-spelers zestig procent van hun speeltijd in deze modus.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties