Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Toekomstige features van Disney Dreamlight Valley onthuld

Disney Multiplayer Valley.

Promotional art for Disney Dreamlight Valley's A Rift in Time expansion showing Gaston, Rapunzel, and EVE surrounding a player-created character with deserts, jungle, and Jafar's palace visible in the background.
Image credit: Gameloft/Disney

Disney Dreamlight Valley verlaat op 5 december de early access-fase en wordt betalend. Uitgever Gameloft onthult in een livestream welke elementen er op 5 december aan de game worden toegevoegd.

Vanaf 5 december krijg je toegang tot het personage Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas en een multiplayer-modus waarin vier spelers elkaars Valley kunnen bezoeken.

Op dezelfde dag is ook de betalende uitbreiding A Rift in Time beschikbaar. Daarin wordt het driedelige verhaal rond de nieuwe locatie Eternity Isle aan de game toegevoegd.

Het eerste deel heet Welcome to Eternity Isle en focust op Gaston, Rapunzel en Eve. De twee andere delen draaien rond de slechterik Jafar en heten The Spark of Imagination en Treasures of Time. Die twee andere delen komen respectievelijk in de lente en zomer van 2024 uit.

Daarnaast krijg je in de loop van 2024 gratis toegang tot de Monsters, Inc.-wereld en de personages Mike Wazowski, Sulley en Tiana uit The Princess and the Frog.

Bij de volledige release is er een standaard en Gold-editie beschikbaar, kun je de A Rift in Time DLC afzonderlijk aanschaffen en wordt er een Apple Arcade-editie uitgebracht. Die laatste bevat de game, de betalende expansie en alle uitbreidingen, maar geen Star Paths of The Premium Shop.

Tot slot is de originele soundtrack van Disney Dreamlight Valley nu te beluisteren via Spotify, Apple Music en Amazon Music Unlimited.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Disney Dreamlight Valley

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties