Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Disney Dreamlight Valley - Zo maak je ratatouille

Er zit een rat in de keuken!

Wie weet hoe je ratatouille maakt kan Remy overtuigen om in je dorp te komen wonen tijdens de An Important Night At The Restaurant quest van Disney Dreamlight Valley.

Je zult hiervoor een aantal gerechten, waaronder ratatouille, moeten maken terwijl je Remy’s realm verkent in Disney Dreamlight Valley. Deze quest legt je daarnaast ook ineens de kook-mechanic uit.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoDisney Dreamlight Valley Early Access Review - De magie ontleed

Zo maak je ratatouille in Disney Dreamlight Valley

Tijdens de An Important Night at The Restaurant quest in Disney Dreamlight Valley, vraagt Remy je om hem te helpen bij het maken van enkele gerechten. Het laatst gerecht is ratatouille.

Door erg vaag te zijn en te zeggen dat de ingrediënten groenten, kruiden en herinneringen zijn, maakt hij het allemaal wel erg ingewikkeld voor ons.

Voor ratatouille te maken heb je het volgende nodig:

  • 1 Basil - Op het tweede schap dat je tegenkomt
  • 1 Onion - Op hetzelfde schap als de Basil
  • 1 Tomato - Op het laatste schap
  • 1 Eggplant - Op hetzelfde schap als de Tomatoes en Zucchini
  • 1 Zucchini - Op hetzelfde schap als de Tomatoes en Eggplants

Wanneer je alle ingrediënten hebt verzameld, ga dan terug naar het fornuis en gooi ze in de pot. Vervolgens krijg je een bord ratatouille en moet je dit aan het luik zetten.

Zo bouw je Remy’s huis in Disney Dreamlight Valley

Wanneer je ratatouille maakt in Disney Dreamlight Valley, dan zal Remy met je naar jouw dorp gaan en moet je zijn huis bouwen.

Zolang er geen ander items in de weg zitten, vind je zijn huis in je Furniture inventory. Wie vervolgens 2.000 Gold betaalt, kan kiezen waar Remy’s house komt te staan.

Nadat je zijn huis hebt gebouwd, dan komt Remy automatisch in het dorp aan en heb je de An Important Night At The Restaurant quest voltooid!

Wie pas begint aan Disney Dreamlight Valley, klikt best ook eens door naar onze gids over de vindplaatsen van de Royal Tools.

Veel succes bij het koken met!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Disney Dreamlight Valley

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties