Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Disney Dreamlight Valley voegt in oktober Scar toe

En de nodige bugfixes.

Ontwikkelaar Gameloft meldt dat Disney Dreamlight Valley binnen drie weken een eerste grote update krijgt. Die voegt onder andere The Lion King-slechterik Scar toe aan de game.

Daarnaast krijg je eind oktober ook toegang tot een verbeterde Photo Mode en nieuwe avatar poses.

De update verhelpt ook tal van problemen die ervoor zorgen dat je gemaakte progressie verliest, de consoleversies crashen en dat je niet de volledige inhoud van het Missing Founder Pack krijgt.

Cover image for YouTube videoDisney Dreamlight Valley Early Access Review - De magie ontleed

Gameloft belooft verder dat er ook technische verbeteringen komen die meer dan 40 bugs, glitches en andere problemen verhelpen.

Zo wordt de PlayStation 4-versie geöptimaliseerd, de belichting aangepakt, kun je de lightbulb in een quest terug oprapen, zitten er geen gekochte items meer vast, wordt vervormde audio aangepakt, krijgen de geplante zaden geen water meer van de regen en veel meer.

De ontwikkelaar is ook aangenaam verrast over hoe enthousiast de spelers zijn over de game, maar is er zich ook van bewust dat er nog veel problemen moeten worden aangepakt.

Cover image for YouTube video

"We weten hoe frustrerend het is om bugs of problemen tegen te komen en daarom stellen we jullie geduld op prijs. Er worden binnenkort een hele boel problemen opgelost en vele daarvan kwamen aan het licht via jullie behulpzame probleemmeldingen!", aldus ontwikkelaar Gameloft.

Op onze website vind je ook tal van Disney Dreamlight Valley-gidsen over de Disney Dreamlight Valley receptenlijst, het vinden van Remy's Recipe Books en het maken van bouillabaisse.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Disney Dreamlight Valley

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties