Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Disney Dreamlight Valley - Remy's Recipe Books vinden

Zo voltooi je de 'Remy's Recipe Book' quest.

Je moet Remy's recipe books vinden in Disney Dreamlight Valley voor de 'Remy's Recipe Book'-quest.

The Forgetting sloeg weer toe en Mickey kan zich niet herinneren waar hij Remy's recepten heeft gelegd en tot overmaat van ramp kan hij zijn notities niet meer lezen.

Je krijgt een herinnering met visuele aanwijzingen over waar je elk recept kunt vinden. Wie deze quest echter zo snel mogelijk wilt voltooien in Disney Dreamlight Valley, vindt hieronder de locaties van het eerste, tweede en derde Remy recipe book locaties.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoDisney Dreamlight Valley – Gameplay Overview Trailer

Disney Dreamlight Valley - De locatie van het eerste Remy recipe book

Ondanks dat je de recepten in eender welke volgorde kunt vinden, wordt dit in de quest log beschouwd als het 'eerste' book.

Je vindt het eerste Remy recipe book tussen de bomen aan de overkant van Goofy's house, in de Peaceful Meadow van Dreamlight valley oftewel naast de trap die leidt naar het zuidelijke deel van Dazzle Beach.

Hier vind je het eerste Remy recipe book.

Wanneer je een glinstering in het gras ziet, moet je beginnen graven met je shovel tool en zul je het eerste recipe book vinden. Als je het er toch niet ligt vinden, blijf dan in hetzelfde gebied graven tot je het hebt!

Ga op het book staan om het aan je inventory toe te voegen. Ga nu verder naar de locatie van het tweede Remy recipe book.

Disney Dreamlight Valley - De locatie van het tweede Remy recipe book

Eenmaal je de 'With Great Power' verhaalquest voltooit, kun je het tweede Remy recipe book vlakbij de bodem van de Mystical Cave in het oostelijke deel van Dazzle Beach vinden oftewel het gebied waar het fornuis staat.

Hier zie je het book uit de grond steken en net zoals bij het eerste recipe book, moet je dit opgraven met je shovel. Ga op de blauwe gloed ervan staan om het aan je inventory toe te voegen.

Disney Dreamlight Valley - De locatie van het derde Remy recipe book

Het derde en laatste Remy recipe book in Disney Dreamlight Valley vind je vlakbij de pier van het Dazzle Beach en Goofy's winkel..

Het derde Remy recipe book moet je ook opgraven met je shovel. Als je het niet meteen vindt, blijf dan de glanzende stukjes zand opgraven in hetzelfde gebied. Weldra heb je alle drie books in handen.

Wanneer je de drie Remy recipe books vindt, ga dan terug naar Remy en toon ze aan hem. Meestal vind je hem in zijn restaurant of via zijn avatar als hij daar niet is.

Remy geeft je dan twee recipe books terug. Ga nu naar je inventory en selecteer 'Learn' als je boven beide boeken zweeft.

Vervolgens ga je opnieuw naar Remy's Ratatouille Realm om achteraan zijn keuken peanuts te gaan halen. Door dat laatste kun je nu alle ingrediënten kopen die je nodig hebt om een peanut butter sandwich en peanut butter waffles te maken.

Peanut butter sandwich recept:

  • 1x Wheat
  • 1 Peanut

Peanut butter waffles recept:

  • 1x Wheat
  • 1 Peanut
  • 1x Milk
  • 1 Egg

Voor het laatste deel van de 'Remy's Recipe Book' quest, breng je de gemaakte maaltijden naar Remy om de quest te voltooien. De game geeft je dan 350 Dreamlight, verhoogt je level en je friendship level met Remy wordt beter.

Op onze website vind je verder nog Disney Dreamlight Valley-gidsen over alle recepten, hoe je jouw huis upgrade, hoe je ratatouille maakt, hoe je crudites en fish sandwiches maakt en hoe je seaweed krijgt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Disney Dreamlight Valley

Video Game

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties