Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Disney Dreamlight Valley - Zo maak je crudités en fish sandwiches

Zo maak je deze twee maaltijden voor de 'Missing Minnie' quest.

Je moet crudités en fish sandwiches maken in Disney Dreamlight Valley om progressie te maken in de 'Missing Minnie' quest, zodat je met Mickey Mouse kunt gaan picknicken.

Crudités en fish sandwiches maken in Disney Dreamlight Valley zorgt er niet alleen voor dat je voortgang maakt in je zoektocht naar de vermiste Minnie Mouse, maar het zal ook je friendship level met Micky Mouse verhogen. Dat laatste zorgt ervoor dat je meer quests kunt doen voor hem en de volgende beloningen krijgt: 300x Dreamlight en een upgrade voor je blauwe Energy bar.

Aangezien we niet weten wat crudités zijn en welke ingrediënten erin zitten, hebben we hieronder het exacte recept ervan neergezet en je ontdekt ook hoe je fish sandwiches maakt.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Zo maak je crudités in Disney Dreamlight Valley

Omdat je meteen kunt experimenteren met ingrediënten van zodra je ze hebt, moet je geen recept hebben om crudités te maken. Dankzij dat laatste maak je en ontgrendel je het gerecht en voeg je het meteen aan je inventory toe.

Crudités is een manier om gesneden groenten te beschrijven. Om crudités te maken in Disney Dreamlight Valley moet je een groente koken op een fornuis. Aangezien Carrots en de carrot seeds het makkelijkste te vinden zijn aan het begin van de game, raden we je aan om die groenten te gebruiken.

Leg een groente in een pot om crudités te maken.

Hoewel Mickey wilt dat je vijf crudités maakt, is het geen slim idee om vijf groenten tegelijkertijd in een pot te doen. Wie dat wel doet, zal merken dat er vervolgens maar een gerecht per keer uitkomt. Gebruik in plaats telkens maar een groente per keer.

Maak vijf crudités om voortgang te maken in de 'Missing Minnie' quest.

Je hebt ook coal nodig als je een gerecht wilt maken in Disney Dreamlight Valley. Als dat op is, pak dan je pickaxe tool en maak er alle grijze en zwarte stenen mee kapot tot je genoeg coal hebt.

Zo maak je fish sandwiches in Disney Dreamlight Valley

Net zoals bij crudités, moet je ook geen recept hebben om fish sandwiches te kunnen maken in Disney Dreamlight Valley. Gooi dus gewoon een fish en een wheat in een pot op het fornuis.

Leg een fish en een wheat in een om fish sandwiches te maken.

Hier is het ook belangrijk om maar een fish en wheat per keer te gebruiken als je dit gerecht maakt. Het is namelijk niet mogelijk om meerdere maaltijden per keer te maken en je zult enkel je ingrediënten verspillen.

Om fish voor de sandwiches te krijgen, ga je vissen in de verschillende visplekken, waaronder de 'Peaceful Meadow' waar Goofy en Merlin wonen. Als je luchtbellen aan het wateroppervlak ziet, gooi dan de lijn van je fishing rod uit en de vissen zullen snel bijten.

Je kunt wheat krijgen als je zelf wheat seeds zaait en oogst door met je shovel een put te graven en een planting spot te creëren. Je kunt wheat ook kopen in Goofy's shop, maar hij zal ze niet alle dagen hebben. Je hebt twee wheat nodig om twee fish sandwiches te maken voor de picknick met Mickey.

Kijk in Goofy's shop als je wheat nodig hebt.

Wanneer je twee fish sandwiches en vijf crudités hebt gemaakt in Disney Dreamlight Valley geef ze dan aan Mickey om te beginnen picknicken en verder op zoek te gaan naar de vermiste Minnie Mouse.

Wie meer hulp nodig heeft met recepten, klikt best een door naar onze gids over hoe je ratatouille maakt.

Read this next