Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Disney Dreamlight Valley aangekondigd

Veel bekende Disney- en Pixar-personages aanwezig!

De nieuwe life sim adventure game Disney Dreamlight Valley is aangekondigd. In Dreamlight Valley zijn veel bekende Disney- en Pixar-personages te vinden waarmee je samen in een sprookjesachtige wereld leeft.

Dreamlight Valley lijkt veel inspiratie uit games als de Sims, Stardew Valley en Animal Crossing te halen. Zo kun je je eigen huis en wereld met allerlei meubilair inkleden. Daar blijft het niet bij, want ook quests en het verhaal gaan een grote rol spelen.

Bekijk op YouTube

In de trailer zie je farming, koken, bouwen en meer terugkomen. Overal om je heen staan bekende personages uit Frozen, Toy Story, The Lion King en andere bekende Disney-films.

Disney Dreamlight Valley is een live service game die na de launch meer zaken om te ontdekken toevoegt. WWelke updates er precies komen, is nog niet bekend. Ontwikkelaar Gameloft belooft wel dat er steeds weer nieuwe avonturen te beleven vallen.

Disney Dreamlight Valley komt in 2023 uit als free-to-play game op pc, Playstation, Switch en Xbox. Een early acces is vanaf de zomer van 2022 speelbaar voor iedereen die de Founder's Pack koopt of lid is van Xbox Game Pass.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Disney Dreamlight Valley

Video Game

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!
Reacties