Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dishonored: Game of the Year Edition aangekondigd

Bevat de hoofdgame en alle uitbreidingen.

Bethesda Softworks kondigt aan dat de Dishonored: Game of the Year Edition vanaf 8 oktober verkrijgbaar is. Het pakket bevat de hoofdgame en alle downloadbare uitbreidingen voor €39,99 op PlayStation 3 en Xbox 360, en een tientje minder op pc.

In Dishonored speel je als sluimoordenaar Corvo Attano, en kun je ervoor kiezen de hele game te doorlopen zonder iemand om te leggen. De uitbreiding Dunwall City Trials is een reeks uitdagingen, tien maps die je skills op de proef stellen. Void Walker's Arsenal is een collectie in-game voorwerpen en speciale krachten die destijds als pre-order bonus verkrijgbaar waren.

The Knife of Dunwall en The Brigmore Witches zijn het meest substantieel: de twee uitbreidingen vertellen het verhaal van antagonist Daud, en bieden nieuwe verhalende missies en locaties. Allen zijn onderdeel van de aankomende Game of the Year Edition.

Op Eurogamer Benelux lees je The Brigmore Witches recensie van Lazlo Cootmans. Hij noemt de DLC 'een waardige uitbreiding om het Dishonored-universum voorlopig mee af te sluiten.'

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties