Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'Dishonored: Definitive Edition naar PlayStation 4 en Xbox One'

Staat op Braziliaanse classificatiewebsite.

De Dishonored: Definitive Edition komt misschien naar de PlayStation 4 en Xbox One. Die versie van Dishonored heeft op de Braziliaanse classificatiewebsite een vermelding gekregen.

Eind 2013 kwam Dishonored: Game of the Year Edition al met alle downloadbare uitbreidingen naar de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Het lijkt daarom waarschijnlijker dat deze Definitive Edition nu voor de PlayStation 4 en Xbox One uitkomt.

Dishonored 2 wordt niet op de E3-persconferentie getoond, althans volgens een gerucht. Het is echter niet duidelijk of het opduiken van de Definitive Edition met dit feit te maken heeft.

Uitgever Bethesda organiseert dit jaar een eigen E3-persconferentie. Overigens is de releasedatum voor The Elder Scrolls Online op PlayStation 4 en Xbox One bekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties