Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dishonored barst van het Hollywood-talent

O.a. Susan Sarandon, Carrie Fisher en John Slattery lenen hun stem.

Dat Bethesda hoog inzet op hun nieuwe IP Dishonored was al een tijdje geweten. Nu de eerste namen van de cast die het stemmenwerk voor zijn rekening neemt, bekend zijn, wordt dat nog meer duidelijk. Bethesda zocht (en vond) namelijk heel wat Hollywood talent.

De naam die misschien het meest in het oog springt is Susan Sarandon, die "Granny Rags" zal spelen. Brad Dourif, een veteraan die ooit in One Flew over The Cuckoo's Nest meespeelde, zal de stem inspreken van Piero - een uitvinder die het masker van de protagonist ontwierp. Carrie Fisher (prinses Leia uit de originele Star Wars films) zal te horen zijn als propagandastem uit verschillende luidsprekers.

En dat is nog niet alles: Michael Madsen (uit heel wat Tarantino films) speelt de assassin Daud, John Slattery uit Mad Men speelt Admiraal Havelock. Chloë Grace Moretz, het zeer jonge Hollywood talent uit onder andere Kick-Ass, leent haar stem aan de jonge Lady Emily, terwijl Lena Heady (Cersei uit Game of Thrones) haar verzorgster Calista speelt. Voor de muziek van de game werd Daniel Licht, de componist van Dexter, aangezocht.

Benieuwd of Bethesda met deze sterrencast ook een puike game kan afleveren. Het wordt afwachten tot november!

Getagged als

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen