Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dishonored 2 krijgt New Game Plus modus

Plus de eerste patch voor de pc-versie is uit.

Uitgever Bethesda maakt bekend dat Dishonored 2 een New Game Plus modus krijgt. De gratis update komt in december uit en stelt spelers in staat om de campaign opnieuw met hun bestaande personage te spelen.

Verder geeft de uitgever aan dat de game extra moelijkheidsgraden krijgt die je zelf kunt instellen. Het is nog onduidelijkheid wat dat precies inhoudt, maar de details volgen binnenkort.

De pc-versie van Dishonored 2 kampt met prestatieproblemen, waar ontwikkelaar Arkane Studios inmiddels de eerste patch voor heeft uitgebracht. De patch verbetert onder meer de framerate en de gevoeligheid van de muis.

Ondanks dat de eerste patch nog in bèta verkeert, werkt de studio al aan een volgende update. Patch 1.2 adresseert volgens Arkane en Bethesda meerdere problemen en moet binnenkort uitkomen.

Dishonored 2 is op 11 november uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze Dishonored 2 review lees je op de site.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties