Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DiRT Rally uit op Steam Early Access

Uit het niets.

Codemasters kondigt een nieuwe game aan binnen de racereeks DiRT, DiRT Rally. Zonder enige aankondiging vooraf is de titel ook direct te koop gezet op Steam, als Early Access-versie.

De uitgever biedt DiRT Rally daar aan voor 29,99 euro. Je krijgt daarvoor 17 wagens en 36 banen terug, verspreid over drie locaties: Powys ( Wales), Monte Carlo (Monaco) en Argolis (Griekenland). Er zijn dagelijks, wekelijks en maandelijks wisselende uitdagingen en je kan zelf toernooien opzetten.

DiRT Rally is een simulatiegame, waarbij de wagens zo realistisch mogelijk zijn afgesteld. Naast het racen zelf, dien je ook een team te leiden en crewleden in level te laten stijgen. Zo worden ze telkens beter in het repareren van je rallywagen.

Wanneer je nu al instapt, zijn toekomstige updates gratis. Onduidelijk is nog wanneer de game helemaal af is. Bij voldoende interesse wordt er ook een console-versie overwogen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties