Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dirt 5 release met een week uitgesteld

Vuil worden is voor iets later.

De Dirt 5 release voor pc, PlayStation 4 en Xbox One wordt een week uitgesteld. De release staat nu gepland voor 16 oktober. Dat maakt Codemasters bekend via Twitter.

Waarom Dirt 5 een week later uitkomt, maakt de ontwikkelaar niet bekend. De studio laat wel weten dat wie de Amplified Edition koopt, drie dagen eerder toegang krijgt tot de game. Daarnaast bedankt Codemasters de fans voor hun steun en enthousiasme en laat de studio weten dat het binnenkort meer dingen over de game onthult.

Dirt 5 is de nieuwste game in de gelijknamige racefranchise van Codemasters. De game krijgt onder andere een story mode met de stemmen van Nolan North en Troy Baker.

De Dirt-reeks kent al een lange geschiedenis. Op onze site vind je onder andere de Dirt 4 review en Dirt Rally 2.0 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

DiRT 5

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties