Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DICE waarschuwt voor Origin bans

"Speel BF3 niet op onofficiële servers!"

DICE heeft een waarschuwing de wereld in gestuurd die zegt dat wie de Battlefield 3 beta speelt op onofficiële servers geband kan worden van EA's online platform Origin.

"Op die servers spelen kan ervoor zorgen dat je account gecompromiteerd wordt, dat je stats veranderen of er andere dingen gebeuren met je data en dat kan er toe leiden dat je account geband wordt door EA" zei assosciate producer Bazajaytee op het officiële forum van de Battlefield 3 beta.

Geen waarschuwing om licht over te gaan want als je Origin-account geband wordt, zijn alle games die je op die account gekocht hebt meteen ook onspeelbaar.

De officiële Battlefield 3 beta servers draaien momenteel enkel de Operation Metro map voor 32 spelers in Rush mode. Aan het begin van de beta was Caspian Border ook in roulate maar al snel had DICE voldoende informatie verzameld over die map en werd die uit de beta gehaald.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen