Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

DICE onthult toekomstige updates Battlefield 1

Game krijgt onder andere Fog of War modus.

Ontwikkelaar DICE heeft een aantal toekomstige toevoegingen aan Battlefield 1 onthuld.

De studio laat onder andere weten dat de game 'binnenkort' Hardcore Servers krijgt. Verder past DICE de lay-out van de Suez map aan zodat matches in Conquest beter gebalanceerd zijn. Zo heeft de map binnenkort vijf in plaats van drie flags.

DICE meldt tevens dat er op 16 november een Battlefest voor Battlefield 1 plaatsvindt. Het evenement voegt onder andere tijdelijke community missions, een 'unieke Battlepack revisie' en 'een heleboel meer' toe.

Tijdens Battlefest wordt ook de Fog of War Custom Game modus aan Battlefield 1 toegevoegd. De studio beschrijft de modus als een team deathmatch zonder minimap of soldier tags. Je hebt in de modus ook maar beperkt zicht dankzij de mist.

Tot slot geeft DICE aan dat Battlefield 1 in november een grote update krijgt. De patch brengt volgens de studio 'veel tweaks en verbeteringen' met zich mee. De update introduceert tevens het Rent-a-Server programma.

Battlefield 1 is vorige maand gelanceerd op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Yvo zijn Battlefield 1 review lees je meer over de game.

Meer over de game weten? Raadpleeg dan ons uitgebreid overzicht van alle Battlefield 1 info die je moet weten.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties