Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo III verschoven naar 2012

Gesloten bèta zal wat langer duren.

Dit nieuws komt niet geheel onverwacht aangezien Blizzard een strikte 'done when it's done'-mentaliteit hanteert wanneer het aankomt op het geven van releasedata. Zelfs een jaartal moet met een korreltje zout genomen worden als het uit Blizzards mond komt. Waar ze eerder dit jaar hoopvol verkondigden dat Diablo 3 tegen het eind van het jaar mogelijks klaar zou zijn, werd nu aangekondigd dat de release verschuift naar het begin van 2012.

Eerder deze week zaten verantwoordelijken van de diverse teams die aan Diablo III werken samen en zij kwamen tot de conclusie dat de release verplaatst zou moeten worden wil Diablo III de hooggespannen verwachtingen inlossen.

De bèta, die eerder deze week van start ging, zal dus wat langer duren en meer mensen zullen de kans krijgen er mee aan de slag te gaan. Je kan je bovendien nog steeds inschrijven via je Battle.net-account.

Hou de site zeker in de gaten, want binnenkort kan je onze bevindingen over diezelfde bèta lezen.

Aan de slag met de Demon Hunter in de bèta.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen