Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo III "mogelijk" op consoles

Blizzard denkt voorlopig enkel aan PC.

Blizzard en consoles, het is een vreemd verhaal. Er was ooit sprake van StarCraft: Ghost, een game die niet naar de PC zou komen, maar uiteindelijk gaf men de productie ervan op. Historici weten natuurlijk dat WarCraft II en zelfs Diablo ooit de oversteek gemaakt hebben richting de PlayStation, maar tegenwoordig lijkt Blizzard consoles helemaal achterwege te laten. Of toch niet?

In een interview met Jason Bender, een van de mensen werkzaam bij Blizzard, liet hij weten dat het aankomende Diablo III "geschikt" is om naar consoles te brengen. "We werken op dit moment, zoals je wel weet, echter aan de PC-versie van het spel. Ik kan echter niet ontkennen dat consoles vaak ter sprake komen wanneer we het over Diablo III hebben," aldus de man.

"Het blijft zo'n beetje de olifant in de kamer. Ik ben er zeker van dat we het spel allemaal graag zouden willen spelen op een console, maar voorlopig ligt onze focus op wat we momenteel voor handen hebben. Maar wie weet wat de toekomst nog allemaal voor ons in petto heeft?" Wat een geplaag!

Wanneer Diablo III in de winkelrekken te vinden zal zijn is nog niet geweten. Sommigen zeggen 2011, maar wij zetten ons geld in op 2012.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
PC
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties