Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo III gratis voor WoW-jaarabonnees

Leuke extra voor de trouwe fans.

Trouwe spelers van World of Warcraft krijgen Diablo III gratis bij hun abonnement op Blizzards nog steeds immens populaire MMO. Maakt niet uit aan welke marketeer je het idee zou voorleggen om je product aan tien miljoen mensen uit je doelpubliek gratis weg te geven, hij veegt het gegarandeerd met een wijde haal meteen van tafel. Hoe dit idee voorbij Activision raakte, is me dan ook een raadsel, maar het is Blizzard schijnbaar gelukt.

Iedereen wiens WoW-account niet na 18 oktober (de datum waarop men dit aanbod bekendmaakte) werd aangemaakt en intekent op een nieuwe jaarpas voor World of Warcraft, krijgt er zonder extra kosten de langverwachte nieuwe Diablo game bij. Geen fysiek exemplaar uiteraard, maar zelfs al gaat het hier om de digitale versie, dit blijft zonder meer het overwegen waard voor fanatieke WoW-spelers.

Daar blijft het echter niet bij. Ook inbegrepen is bèta-toegang tot de nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft, Mists of Pandaria. Tot slot krijgen kopers van zo'n jaarpasje er ook de exclusieve Tyrael's Charger mount bij eens die beschikbaar is na patch 4.3.

Voor meer informatie over deze actie en de nieuwe jaarpas, kan je hier terecht. De jaarpas is overigens geen absolute vereiste, je dient enkel gebruik te maken van het aanbod op Blizzards website en voldoende speeltijd te kopen om samen met de nog aanwezige tijd op je account aan twaalf maanden te komen.

Nieuwe WoW-uitbreiding met een hoog knuffelgehalte.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

See 5 more
Related topics
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties