Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo III Collector's Edition onthuld

Tot in de puntjes verzorgde uitgave.

Diablo III mag dan wel aan alle spelers van World of Warcraft gratis worden aangeboden, dat wil uiteraard niet zeggen dat Blizzard er zijn traditionele Collector's Edition voor zal laten. Zelfs wie gebruikmaakt van het WoW-aanbod tast misschien wel graag wat dieper in de buidel om de heel wat extra's tellende verzamelaarsuitgave in huis te halen.

Naast de game zelve bevat dit sinistere pakket een USB-stick van 4 GB in de vorm van een soulstone -inclusief een Diablo-doodshoofd om hem in te bewaren. De stick zelf zal gevuld worden met Diablo II en diens uitbreiding Lord of Destruction.

Enkele exclusieve ingame Diablo III artefacten, een Fetish Shaman pet voor World of Warcraft en een handvol Battle.net avatars maken ook deel uit van deze Collector's Edition. Net als een cd'tje met daarop de soundtrack, een making-of dvd/Blu-ray en een 200 pagina's tellend boek met concept art.

Een prijs voor dit alles werd niet meegegeven, enkele online winkels laten je deze uitgave wel al pre-orderen voor net geen honderd dollar. Alle informatie over dit collector's item kan je hier nog eens rustig nalezen.

Het recentste werk van de cgi-tovenaars bij Blizzard.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties