Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo 4-uitbreiding Vessel of Hatred aangekondigd

Geen verlossing in het licht.

Blizzard Entertainment heeft tijdens de openingsceremonie van BlizzCon 2023 de Diablo 4-uitbreiding Vessel of Hatred aangekondigd.

Vessel of Hatred breidt het Diablo 4-verhaal omtrent "het lot van Memphisto en zijn duivelse plannen voor Sanctuary" verder uit. In de DLC verken je de nieuwe regio Nahantu, ontdek je nieuwe speelstijlen, versla je extra vijanden en maak je kennis met een nieuwe klasse.

Binnenkort wordt in het derde seizoen van Diablo 4 ook de nieuwe wekelijkse dungeon-uitdaging Gauntlet voorgesteld. Daarin strijden spelers tegen elkaar voor hun Class-rang.

Volgende week kun je vijf unieke en klassespecifieke Rings krijgen. Met die ringen kun je de Season of the Malignant-krachten gebruiken.

Op 5 december krijgt Diablo 4 de preview feature voor de Occultist. Hierdoor kun je mogelijke affixes zien voordat je er goud aan uitgeeft.

Op dezelfde dag gaat het zes weken durende end-game-evenement Abattoir of Zir van start. Dit evenement is bedoeld voor spelers die Level 100 hebben bereikt, Uber Duriel hebben verslagen en het Season of Blood hebben voltooid.

Daarnaast werden er drie nieuwe uitbreidingen voor World of Warcraft en World of Warcraft Classic 'Season of Discovery' aangekondigd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Diablo IV

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties