Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo 4 Season 2 getoond in nieuwe trailer

Oktober is vampierenmaand.

Diablo 4: Season of Blood artwork shows a screaming character.
Image credit: Blizzard

Uitgever Blizzard Entertainment laat weten dat het tweede seizoen van Diablo 4 Season of Blood heet en op 17 oktober beschikbaar is.

Tijdens het Season of Blood sta je de doorgewinterde vampierenjager Eris bij om Sanctuary van een vampierenplaag te ontdoen. Eris wordt vertolkt door de Britse actrice Gemma Chan, bekend van de reeksen Humans en Eternals.

Naast vampiergetinte vaardigheden krijg je in het tweede seizoen ook toegang tot vijf nieuwe eindbazen en een extra questline.

Blizzard-topman Rod Fergusson laat daarnaast ook weten dat Diablo 4 12 miljoen spelers heeft die de game samen 1,3 miljard uur hebben gespeeld.

Wie overweegt om de game in huis te halen, leest best eens de Diablo 4 review van Bruce.

Tijdens Gamescom Opening Night Live 2023 zag je een Alan Wake 2-trailer over de Dark Place, weet je dat Sindel en General Shao speelbaar zijn in Mortal Kombat 1. Ook ontdekte je de Tekken 8 releasedatum en de nieuwe singleplayer-modus.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties