Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo 4 op PC Game Pass is enkel speelbaar met Battle.net-account

Een beetje duivels.

Diablo 4
Image credit: Blizzard

Diablo 4 is vanaf 28 maart beschikbaar op PC en Xbox Game Pass en daarom heeft Microsoft nu onthuld wat je moet doen om de PC Game Pass-versie te kunnen spelen.

Om de game op PC Game Pass te kunnen spelen, zal je je Microsoft-account, met bijhorend Game Pass-abonnement, moeten koppelen aan je Battle.net-account. Vervolgens zal je de game kunnen opstarten via Battle.net. Je hoeft dus niet meer via de Xbox-app te gaan op pc als je je account eenmaal gekoppeld hebt aan Battle.net. Deze werkwijze is gelijkaardig aan de manier waarop je je Microsoft-account moet koppelen aan je EA-account om gebruik te maken van EA Play.

Diablo 4 is de eerste grote Blizzard-titel die sinds de overname van Activision Blizzard door Microsoft aan de abonnementsdienst wordt toegevoegd. Wie meer wilt ontdekken over de bovenstaande titel kan terecht bij Bruce zijn Diablo 4 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Diablo IV

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties