Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Diablo 4 krijgt bevrijdbare kampen

Duivelse locaties worden hemels.

Blizzard Entertainment laat in een blogbericht weten dat Diablo 4 bevrijdbare kampen bevat. Daarnaast benadrukt de ontwikkelaar dat de game geen MMO is.

Net zoals bijvoorbeeld Far Cry bevat Diablo 4 bevrijdbare kampen. Dat zijn belangrijke locaties die je verovert. Als je alle vijanden verslaat en het kamp leegmaakt, verandert de locatie in een uitvalsbasis vol winkels en NPC's en kun je er snel naar teleporteren.

Diablo 4 is verder ook geen MMO. Het aantal spelers dat op dezelfde map speelt, is dus beperkt. Bovendien speel je belangrijke verhaalmissies altijd in een privé-sessie voor jou en je bondgenoten. Sommige steden worden dan weer social hubs nadat je bepaalde verhaalmissies voltooit.

Als laatste kun je andere spelers op willekeurige momenten helpen met een missie, er vervolgens op eender welk moment uitstappen en toch een beloning krijgen.

Vorige jaar toonde Blizzard Entertainment bij de Diablo 4 aankondiging al een cinematische trailer en de eerste gameplay.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties